Tjejpaddlingshelg i Dala-Floda 5-6 augusti 2017

 
Välkomna på en tjejhelg med forspaddling i Dala-Floda!


Du är varmt välkommen på denna helg vare sig du aldrig satt din rumpa i en kajak eller är en inbiten forspaddlartjej! Vi kommer att dela upp alla i grupper efter nivå och önskemål. 


Programmet lägger vi upp lite beroende på vad ni själva vill göra! Men preliminärt ser det ut så här: Första dagen paddlar vi i Lissforsen. Här finns något för alla, plattvatten och snäll ström för nybörjare samt lite mer utmanande fors, en vals och slalomportar för den som redan behärskar forspaddling. Nästa dag gör vi en gemensam tur till Nås på förmiddagen och på eftermiddagen delar vi upp oss och väljer forsar beroende på era önskemål. Det kan bli paddling i Fänforsen, Käringforsen eller Skålforsen.


Det kommer att bli forspaddling i två hela dagar, nepalesisk middag på lördagskvällen, yoga, bad i bastu och badtunna och säkerligen en och annan paddelhistoria. 


Pris: 

2990:- inklusive kajak, paddel, kapell, hjälm, jacka och flytväst

1990:- för dig som redan har utrustning.


Det som ingår utöver utrustning är: 


  • middag på lördagskvällen (som vi lagar tillsammans)
  • yoga
  • transport mellan forsarna
  • bad i badtunna
  • boende två nätter (kom gärna redan på fredag)
  • forspaddling i två dagar med instruktör


Ledare för helgen:


Malin Bergman Lidberg har paddlat forskajak sedan 1989. Hon har tävlat  under många år både i slalom och freestyle och har många fina SM-medaljer och även varit med på VM i båda grenarna. Numer njuter Malin mest av utförspaddling i goda vänners lag.


Sita Thapa är en av Nepals första kvinnliga forsguider. Sita lärde sig paddla genom projektet Himalayan Adventure Girls och jobbar numer som äventyrsguide och yogainstruktör i Nepal. Hon besöker Sverige i sommar och är  med och gästguidar på tjejhelgen. 

Inka Gurung, det är jag som driver Far Away Adventures. Jag började paddla år 2000 när jag var i Nepal för första gången. Sedan dess har forspaddling varit min stora passion och jag har jobbat som instruktör både i Nepal, Sverige och Nya Zeeland. Jag älskar att lära ut forspaddling! År 2008 startade jag projektet Himalayan Adventure Girls där jag lärde nepalesiska tjejer att paddla forskajak vilket gjorde det möjligt för dem att börja jobba som äventyrsguider. 

För att boka, skicka ett mail till: inka@farawayadventures.com

Just nu är: 4 av 15 platser bokade.