Everest Base Camp gruppresa

Resenärer: Marie Fältman, Thompi Tornestedt, Kicki Holmgren, Tomas Eriksson, Erik Näslund mfl
Guide: Inka Trollsås

I november 2009  guidade jag en grupp på 9 glada vandrare upp till Everest Base Camp och Kala Pathar. Tre av resenärerna stannade även kvar i bergen för att utmana sig ytterligare och gjorde vår kurs i bergsbestigning och besteg Island Peak (6189 möh) Här är några av mina bilder ifrån vår vandring och några utdrag från mail från gästerna efter resan:

 

Från Marie:

"Hej Inka! Hoppas du mår bra och tack igen för en fantastisk trekking till Everest Base Camp som definitivt toppar min lista över äventyr. Jag hoppas kunna återvända till Nepal någon gång i framtiden och då känns det skönt att veta att du och dina guider levererar.

kram Marie"

 

Från Tomas:

" Hej Inka,

God forstättning och tack för en oförglömlig resa, Har börjat sikta in mig på Ama Dablam :)

Hälsningar, Tomas""

 

Från Erik:

"Tack för en mycket trevlig semester!

Everest Base Camp i din regi kändes väldigt bra organiserad. Din planering fungerade jättebra och du som person är väldigt lämpad att guida. Det är tydligt att du har koll på läget och att du har dom kontakter som behövs för att lösa ev problem som uppstår under resans gång. Du är dessutom ett väldigt trevligt sällskap rent privat. Detta trots att du är usel på kortspel ;-)"

 

Från Kicki:

"Hej!

Hoppas allt är bra med dig! Jag får börja med att säga hur nöjd jag är med resan och arrangemanget kring detta. Motti och dom andra guiderna var väldigt proffessionella. Bästa semestern!

Jag har lite små planer på att resa tillbaka till Nepal till hösten, än så länge är det väldigt vaga planer, men om jag reser tillbaka åker jag gärna med Far Away Adventures!"

 

Från Thompi:

"Ajlänn Pijk" gick förträffligt bra för alla tre. Den äldsta var först och den yngsta var sist, fobikern imponerade, optimisten ville gnälla, och hajkaren satte rekord. typ. Dessutom fladdrar AIKs fana nu på toppen.. eller gjorde det iaf när vi motvilligt gärna lämnade den.

I skrivandets stund sitter jag och lyssnar på Om Mani Padme Hum.

Kjamiz på er! " Tips:
Lunchpaus på väg till Everest Base Camp 

Kicki fotar jakar på väg till Everest Base Camp