Djungelsafari

Avsluta gärna din resa i Nepal med en djungelsafari i Chitwan.  Vi har också djungelsafari som en del av några av våra gruppresor. Chitwan National Park är ett världsarvsområdet i södra Nepal nära gränsen till Indien. Här får du uppleva ett annat Nepal än det i bergstrakterna, Här i låglandet är både kulturen, naturen och djurlivet är annorlunda. Här får du möta Tharu-folket och några av djungelns femtio däggdjursarter och fyrahundrafemtio fågelarter.

Våra turer i Chitwan guidas alltid av legitimerade nationalparksguider. Turerna i djungeln gör vi i jeep och kanot eller träbåt. Tidigare anordnade vi elefantridning i Chitwan, men vi har tagit beslutet att inte längre erbjuda det utan i stället hjälpa World Animal Protection i deras arbete att sprida information om vikten av att upphöra med elefantridning i Nepal. Man kan flyga, åka buss eller bil med privatchaufför till Chitwan ifrån Katmandu. Bussen/bilen tar cirka fyra-fem timmar och flyget tjugofem minuter.

Hej!

Varmt välkommen att följa med på denna resa!

Du bokar in dig genom att fylla i formuläret. Eller ring, på kontorstid, på 073 814 05 70

Hej!

Varmt välkommen att följa med på denna resa!

Du bokar in dig genom att fylla i formuläret. Eller ring, på kontorstid, på 073 814 05 70

Resornas svårighetsgrader

För att du enkelt ska kunna se vilka resor som passar just dig har vi delat in dem i svårhetsgrad mellan 1-3.

NIVÅ 1: Du behöver inte anstränga dig så mycket fysiskt. Det räcker med en bra grundkondition.

NIVÅ 2: Du behöver ha god kondition och i vissa fall vara beredd på att våga sånt du kanske inte gör hemma.

NIVÅ 3: Du behöver ha god kondition och i vissa fall speciella kunskaper. Det är också nödvändigt att du är medveten om de risker expeditionen kan innebära.

Stäng