Vandring

Vandring är den aktivitet de flesta av våra resenärer efterfrågar. På en vandring i Nepal och Bhutan får du inte bara se de vackra snötäckta bergstopparna du får även uppleva hur livet ser ut på landsbygden och möta människor som lever sina enkla liv långt ifrån vägar och städer. På vissa vandringar i Nepal bor och äter vi i små enkla men trevliga gästhus i byar och på andra vandringar sover vi tält och har personal som lagar all mat.

Vi har alltid bärare som hjälper till med vår packning så själv behöver du bara bära en dagsryggsäck med det du behöver under dagen. På samtliga vandringar har vi gott om tid på dagarna och går i långsamt tempo. Vill du inte vandra i en grupp utan hellre vandrar själv med en guide så arrangerar vi gärna en skräddarsydd vandring i Nepal eller Bhutan. Vissa av våra vandringar i Nepal går på hög höjd. Det är viktigt att läsa på om hög höjd innan resan och alltid kommunicera eventuella symptom med sin guide som är expert på hög höjd och hur den påverkar oss.

Läs mer om att vandra i Nepal

Se alla våra resor med vandring i Nepal, Bhutan och Sverige nedan:

Hej!

Varmt välkommen att följa med på denna resa!

Du bokar in dig genom att fylla i formuläret. Eller ring, på kontorstid, på 073 814 05 70

Hej!

Varmt välkommen att följa med på denna resa!

Du bokar in dig genom att fylla i formuläret. Eller ring, på kontorstid, på 073 814 05 70

Resornas svårighetsgrader

För att du enkelt ska kunna se vilka resor som passar just dig har vi delat in dem i svårhetsgrad mellan 1-3.

NIVÅ 1: Du behöver inte anstränga dig så mycket fysiskt. Det räcker med en bra grundkondition.

NIVÅ 2: Du behöver ha god kondition och i vissa fall vara beredd på att våga sånt du kanske inte gör hemma.

NIVÅ 3: Du behöver ha god kondition och i vissa fall speciella kunskaper. Det är också nödvändigt att du är medveten om de risker expeditionen kan innebära.

Stäng