Information Covid-19 / avbokning

Om du har bokat, eller funderar över att boka, en resa eller aktivitet med oss så kanske du har tankar kring Coronaviruset. Du kan vara trygg med att veta att våra gästers och personals trygghet och säkerhet är vår högsta prioritet och att vi noga följer myndigheternas rekommendationer och riktlinjer.

Våren och sommarens aktiviteter  i Dala-Floda 2021

Från och med maj 2021 så har vi lite nya upplägg med boende på Dala-Floda Värdshus och Yoga i Hagen-gården. Då ingår boende i dubbelrum, men det finns också enkelrum för den som önskar. På båda boendena är man alltid väldigt noga med hygien och att gäster inte sitter för nära varandra. För övrigt håller vi hela tiden avstånd så gott vi kan och ber alla som inte är helt friska att stanna hemma. Mestadels är vi såklart ute och vi äter även ute när vi kan.

Våra avbokningsregler för aktiviteter i Dala-Floda ser ut såhär:

Du kan avboka aktiviteten fram till två veckor innan start. Du får då tillbaka kursavgiften minus 500:- Det går också bra att i stället skjuta upp aktiviteten till ett senare tillfälle. Vid avbokning senare än två veckor innan kursens start behöver du läkarintyg för att få tillbaka kursavgiften (minus 500:- ) Om du senare än två veckor innan kursens start är sjuk och inte kan få läkarintyg eller av annan anledning inte kan eller vill komma kan vi i stället skjuta upp din kurs till ett senare tillfälle. Även till säsongen 2022.

Om kursen blir inställd: Vi reserverar oss för att vi måste göra ändringar av kursen eller ställa in till exempel på grund av vattenståndet, för få deltagare eller på grund av myndigheters rekommendationer. Vi skjuter i så fall fram kursen till ett annat datum längre fram i tiden. Om du hellre väljer att avboka gäller avbokningsreglerna ovan.

Resor till Nepal, Bhutan och Tibet

Angående våra resor till Nepal, Bhutan och Tibet. Vi siktar nu in oss på att resa till Nepal och Bhutan i oktober och november 2021 men till Tibet först 2022. Du hittar alla datum för resor under respektive resa. Se alla våra äventyrsresor.

Gällande avbokning av utlandsresa hänvisar vi till våra resevillkor.

 

Hej!

Varmt välkommen att följa med på denna resa!

Du bokar in dig genom att fylla i formuläret. Eller ring, på kontorstid, på 073 814 05 70

Hej!

Varmt välkommen att följa med på denna resa!

Du bokar in dig genom att fylla i formuläret. Eller ring, på kontorstid, på 073 814 05 70

Resornas svårighetsgrader

För att du enkelt ska kunna se vilka resor som passar just dig har vi delat in dem i svårhetsgrad mellan 1-3.

NIVÅ 1: Du behöver inte anstränga dig så mycket fysiskt. Det räcker med en bra grundkondition.

NIVÅ 2: Du behöver ha god kondition och i vissa fall vara beredd på att våga sånt du kanske inte gör hemma.

NIVÅ 3: Du behöver ha god kondition och i vissa fall speciella kunskaper. Det är också nödvändigt att du är medveten om de risker expeditionen kan innebära.

Stäng