Information med anledning av Covid-19.

Text uppdaterad 15 okt 2020

Om du har bokat, eller funderar över att boka, en resa eller aktivitet med oss så kanske du har tankar kring Coronaviruset. Du kan vara trygg med att veta att våra gästers och  personals säkerhet är vår högsta prioritet och vi följer noga myndigheternas rekommendationer och riktlinjer.

Sommarens och höstens aktiviteter i Dala-Floda

Vi har som alltid små grupper för våra aktiviteter. I boende så delar vi upp er deltagare i olika rum / sovsalar. Den som vill kan också sova i tält. Bara hör av dig om du vill låna! Vi har flera olika toaletter så alla behöver inte gå på samma och vi har tvål och pappershanddukar på flera ställen samt handsprit, även i köket. Vi uppmanar våra deltagare som övernattar på vår kursboende i Lissfors att handla sin egen mat och ta med till kursen och vi äter utomhus under tak. För övrigt håller vi hela tiden avstånd så gott vi kan och ber alla som inte är helt friska att stanna hemma.

Våra avbokningsregler för aktiviteter i Dala-Floda ser ut såhär:

Du kan boka av aktiviteten fram till två veckor innan start. Du får då tillbaka kursavgiften minus 500:- Det går också bra att i stället skjuta upp aktiviteten till ett senare tillfälle. Vid avbokning senare än två veckor innan kursens start behöver du läkarintyg för att få tillbaka kursavgiften (minus 500:- ) Om du senare än två veckor innan kursens start är sjuk och inte kan få läkarintyg eller av annan anledning inte kan eller vill komma kan vi i stället skjuta upp din kurs till ett senare tillfälle.

Om kursen blir inställd: Vi reserverar oss för att vi måste göra ändringar av kursen eller ställa in till exempel på grund av vattenståndet, för få deltagare eller på grund av virus. Vi skjuter i så fall fram kursen till ett annat datum längre fram i tiden. Om du hellre väljer att avboka gäller avbokningsreglerna ovan.

Resor till Nepal, Bhutan och Tibet

Angående våra resor till Nepal, Bhutan och Tibet. Vi kommer tyvärr inte att genomföra höstens resor utan hoppas i stället att det blir möjligt till våren 2021. Ni hittar alla datum för resor 2021 under respektive resa.

Gällande avbokning av resa hänvisar vi till våra resevillkor.

 

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Stäng

Hej!

Varmt välkommen att följa med på denna resa!

Du bokar in dig genom att fylla i formuläret. Eller ring, på kontorstid, på 073 814 05 70

Hej!

Varmt välkommen att följa med på denna resa!

Du bokar in dig genom att fylla i formuläret. Eller ring, på kontorstid, på 073 814 05 70

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Stäng

Resornas svårighetsgrader

För att du enkelt ska kunna se vilka resor som passar just dig har vi delat in dem i svårhetsgrad mellan 1-3.

NIVÅ 1: Du behöver inte anstränga dig så mycket fysiskt. Det räcker med en bra grundkondition.

NIVÅ 2: Du behöver ha god kondition och i vissa fall vara beredd på att våga sånt du kanske inte gör hemma.

NIVÅ 3: Du behöver ha god kondition och i vissa fall speciella kunskaper. Det är också nödvändigt att du är medveten om de risker expeditionen kan innebära.

Stäng