Information Covid-19.

Text uppdaterad 17 dec 2020

Om du har bokat, eller funderar över att boka, en resa eller aktivitet med oss så kanske du har tankar kring Coronaviruset. Du kan vara trygg med att veta att våra gästers och personals säkerhet är vår högsta prioritet och vi följer noga myndigheternas rekommendationer och riktlinjer.

Våren och sommarens aktiviteter  i Dala-Floda 2021

Från och med maj 2021 så har vi ett nytt upplägg för våra forspaddlingskurser med boende på Dala-Floda Värdshus. Då ingår boende i dubbelrum, men det finns också enkelrum för den som önskar. På Värdshuset är man alltid väldigt noga med hygien och att gäster inte sitter för nära varandra. För övrigt håller vi hela tiden avstånd så gott vi kan och ber alla som inte är helt friska att stanna hemma.

Våra avbokningsregler för aktiviteter i Dala-Floda ser ut såhär:

Du kan boka av aktiviteten fram till två veckor innan start. Du får då tillbaka kursavgiften minus 500:- Det går också bra att i stället skjuta upp aktiviteten till ett senare tillfälle. Vid avbokning senare än två veckor innan kursens start behöver du läkarintyg för att få tillbaka kursavgiften (minus 500:- ) Om du senare än två veckor innan kursens start är sjuk och inte kan få läkarintyg eller av annan anledning inte kan eller vill komma kan vi i stället skjuta upp din kurs till ett senare tillfälle.

Om kursen blir inställd: Vi reserverar oss för att vi måste göra ändringar av kursen eller ställa in till exempel på grund av vattenståndet, för få deltagare eller på grund av virus. Vi skjuter i så fall fram kursen till ett annat datum längre fram i tiden. Om du hellre väljer att avboka gäller avbokningsreglerna ovan.

Resor till Nepal, Bhutan och Tibet

Angående våra resor till Nepal, Bhutan och Tibet. Vi hoppas att det blir möjligt att genomföra några resor till Nepal i mars/april men än så länge är det osäkert. Du hittar alla datum för resor 2021 under respektive resa. Se alla våra äventyrsresor.

Gällande avbokning av resa hänvisar vi till våra resevillkor.

 

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Stäng

Hej!

Varmt välkommen att följa med på denna resa!

Du bokar in dig genom att fylla i formuläret. Eller ring, på kontorstid, på 073 814 05 70

Hej!

Varmt välkommen att följa med på denna resa!

Du bokar in dig genom att fylla i formuläret. Eller ring, på kontorstid, på 073 814 05 70

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Stäng

Resornas svårighetsgrader

För att du enkelt ska kunna se vilka resor som passar just dig har vi delat in dem i svårhetsgrad mellan 1-3.

NIVÅ 1: Du behöver inte anstränga dig så mycket fysiskt. Det räcker med en bra grundkondition.

NIVÅ 2: Du behöver ha god kondition och i vissa fall vara beredd på att våga sånt du kanske inte gör hemma.

NIVÅ 3: Du behöver ha god kondition och i vissa fall speciella kunskaper. Det är också nödvändigt att du är medveten om de risker expeditionen kan innebära.

Stäng