SUP-paddling & skogsbad 2019

En mindful helg i naturen i Dala-Floda

De här fina bilderna tog vi på vår helg med SUP-paddling, yoga och skogsbad  i Dala-Floda den 20-22 september 2019. Vi höll helgen i samarbete med Yoga i Hagen där vår grupp bodde och åt underbar hemlagad mat. Helgen började med fika på fredagseftermiddagen följt av ett yogapass samt en liten föreläsning om Nepal och Himalayan Adventure Girls.

På lördagen cyklade vi till Flosjön där vi först hade ett SUP-yoga pass innan vi paddlade genom en liten å. Tillbaka på Yoga i Hagen-gården badade vi bastu, åt en underbar middag och fick njuta av Gongbad. På söndagen, efter en lång härlig frukost med trevliga samtal gjorde vi en meditativ skogspromenad, ett så kallat skogsbad, där vi också fick sitta en stund och bara vara.

cyklare på väg mot sjön

SUP-paddling

SUP-paddling är paddling på en uppblåsbar bräda. Det finns olika varianter av brädor men de vi har är designade för yoga och är ganska stabila och breda och sköna att ligga och sitta på. De går också att göra turer på. Under brädan finns fenor som gör det lätt att paddla rakt fram. Man kan antingen  stå och paddla eller sitta på knä eller på rumpan.

SUP-paddling på Flosjön

 

Hej!

Varmt välkommen att följa med på denna resa!

Du bokar in dig genom att fylla i formuläret. Eller ring, på kontorstid, på 073 814 05 70

Hej!

Varmt välkommen att följa med på denna resa!

Du bokar in dig genom att fylla i formuläret. Eller ring, på kontorstid, på 073 814 05 70

Resornas svårighetsgrader

För att du enkelt ska kunna se vilka resor som passar just dig har vi delat in dem i svårhetsgrad mellan 1-3.

NIVÅ 1: Du behöver inte anstränga dig så mycket fysiskt. Det räcker med en bra grundkondition.

NIVÅ 2: Du behöver ha god kondition och i vissa fall vara beredd på att våga sånt du kanske inte gör hemma.

NIVÅ 3: Du behöver ha god kondition och i vissa fall speciella kunskaper. Det är också nödvändigt att du är medveten om de risker expeditionen kan innebära.

Stäng