Resor till Nepal

Resa till Nepal för att uppleva Himalayas spektakulära berg är något äventyrare har gjort sedan 50-talet. Numer kan även vanliga resenärer njuta av detta spännande land. Med oss kan man resa till Nepal både för att uppleva adrenalinfyllda äventyr i berg och på floder, men också för lugnare aktiviteter där man får uppleva den vackra, grönskande och rofyllda landsbygden och de uråldriga helgedomarna i Katmandu.  Att lära känna Nepal genom våra professionella och mycket omtyckta guider brukar vara den största behållningen för många av våra resenärer. På vissa resor har vi också svensk färdledare.

Välj mellan några av våra gruppresor eller låt oss skräddarsy din resa till Nepal. Några aktiviteter som du kan välja mellan är rundresa, vandring, forspaddling, rafting, cykling, yoga, meditation, volontärarbete, bergsbestigning, sightseeing och djungelsafari. Passa gärna på också och kombinera din resa till Nepal med en resa i Bhutan, Indien eller Tibet. De bästa årstiderna att resa till Nepal är våren och hösten då vädret är klart och fint. Man kan även resa till Nepal på vintern då dagarna är soliga, men räkna med att det då blir väldigt kallt i bergen. På sommaren är det monsunperiod i Nepal och inte lämpligt att resa dit.

Se inspirerande bilder och läs om tidigare gästers resor till Nepal

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Stäng

Hej!

Varmt välkommen att följa med på denna resa!

Du bokar in dig genom att fylla i formuläret. Eller ring, på kontorstid, på 073 814 05 70

Hej!

Varmt välkommen att följa med på denna resa!

Du bokar in dig genom att fylla i formuläret. Eller ring, på kontorstid, på 073 814 05 70

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Stäng

Resornas svårighetsgrader

För att du enkelt ska kunna se vilka resor som passar just dig har vi delat in dem i svårhetsgrad mellan 1-3.

NIVÅ 1: Du behöver inte anstränga dig så mycket fysiskt. Det räcker med en bra grundkondition.

NIVÅ 2: Du behöver ha god kondition och i vissa fall vara beredd på att våga sånt du kanske inte gör hemma.

NIVÅ 3: Du behöver ha god kondition och i vissa fall speciella kunskaper. Det är också nödvändigt att du är medveten om de risker expeditionen kan innebära.

Stäng