Resor till Bhutan

Gör en resa till Bhutan, landet som brukar kallas för det sista Shangri-La. Med sin särpräglade buddistiska kultur, snötäckta bergstoppar, vackra dalgångar och färgstarka kloster väcker Bhutan känslor av mystik och förundran.

Bhutan öppnade för turism först 1974. Sedan dess har den vuxit till att bli en viktig bidragande faktor till den bhutanesiska ekonomin och skapar otaliga anställningsmöjligheter. Bhutans turism är helt och hållet uppbyggd med hållbarhet i fokus. Landet är litet med under en miljon invånare och man har varit noga med att öppna upp så sakteliga och inte låta landets exploateras.  För att resa till Bhutan är det nödvändigt att boka med en arrangör i förväg. Det går inte att resa runt själv i landet på en låg budget utan det är välordnat och dyrt. På detta vis får Bhutan in få turister som betalar mycket.

Vi arrangerar två gruppresor till Bhutan varje år, en rundresa och en vandringsresa. Du kan också välja att låta oss skräddarsy en resa till Bhutan. De bästa årstiderna att resa till Bhutan är hösten och våren.

Se inspirerande bilder och läs om tidigare gästers resor till Bhutan

Hej!

Varmt välkommen att följa med på denna resa!

Du bokar in dig genom att fylla i formuläret. Eller ring, på kontorstid, på 073 814 05 70

Hej!

Varmt välkommen att följa med på denna resa!

Du bokar in dig genom att fylla i formuläret. Eller ring, på kontorstid, på 073 814 05 70

Resornas svårighetsgrader

För att du enkelt ska kunna se vilka resor som passar just dig har vi delat in dem i svårhetsgrad mellan 1-3.

NIVÅ 1: Du behöver inte anstränga dig så mycket fysiskt. Det räcker med en bra grundkondition.

NIVÅ 2: Du behöver ha god kondition och i vissa fall vara beredd på att våga sånt du kanske inte gör hemma.

NIVÅ 3: Du behöver ha god kondition och i vissa fall speciella kunskaper. Det är också nödvändigt att du är medveten om de risker expeditionen kan innebära.

Stäng