Resa med yoga och sång 2021

Nu har vi något riktigt roligt att se fram emot. Vi har skapat en ny spännande resa med yoga och sång.  Inka Gurung kommer att guida resan tillsammans med Anders Nyberg, musiker, kompositör och körledare. Anders guidar ofta resor till olika platser där sången fungerar som språket i mötet med lokalbefolkningen. Inka kommer att hålla yogapass.

I Nepal är folkmusiken älskad av ung som gammal och man sjunger ofta när man går på stigarna mellan byarna. Vi kommer att göra en fem dagar lång vandring, en halvdags raftingtur, en liten rundresa samt besök på tempel.

Ander Nyberg kommer från Malung men är också medborgare i Sydafrika. Blandad inspiration från de två väldigt olika platserna skapar mycket spänning i hans musik och skrivande. Merparten av hans musik, över 300 körkompositioner och arrangemang, publiceras på hans eget förlag Peace of Music Publishing. Hans arbete med film inkluderar co-manus av filmen Såsom i himmelen. Hans arbete som dirigent, musiker och föreläsare har fört honom till över 30 länder på 6 kontinenter.

 

Läs mer om vår resa med yoga och sång

Läs mer om Anders Nyberg

 

Hej!

Varmt välkommen att följa med på denna resa!

Du bokar in dig genom att fylla i formuläret. Eller ring, på kontorstid, på 073 814 05 70

Hej!

Varmt välkommen att följa med på denna resa!

Du bokar in dig genom att fylla i formuläret. Eller ring, på kontorstid, på 073 814 05 70

Resornas svårighetsgrader

För att du enkelt ska kunna se vilka resor som passar just dig har vi delat in dem i svårhetsgrad mellan 1-3.

NIVÅ 1: Du behöver inte anstränga dig så mycket fysiskt. Det räcker med en bra grundkondition.

NIVÅ 2: Du behöver ha god kondition och i vissa fall vara beredd på att våga sånt du kanske inte gör hemma.

NIVÅ 3: Du behöver ha god kondition och i vissa fall speciella kunskaper. Det är också nödvändigt att du är medveten om de risker expeditionen kan innebära.

Stäng